DramaOnline logo

Nationale-Voorleesdagen-2017-de-kleine-walvis-DramaOnline.png

 

Gratis dramales 'De kleine walvis'

Nationale Voorleesdagen 2017

Op 25 januari gaan de Nationale Voorleesdagen weer van start. Een themaweek waarin het voorlezen aan kinderen gestimuleerd wordt.

Ieder jaar ontwikkelen wij een dramales speciaal rondom het Prentenboek van het Jaar. Dit jaar hebben we ons laten inspireren door het vertederende prentenboek 'De kleine walvis' door Benji Davies. In dit Prentenboek van het Jaar 2017 bouwt het jongetje Boy een vriendschap op met een kleine walvis, die hij op het strand vindt.

Deze les voor groep 1 t/m 3 rondom toneelspel is laagdrempelig geschreven, zodat ook leerkrachten en leerlingen met weinig ervaring met drama ervan kunnen genieten.

Wij stimuleren graag het voorlezen aan kinderen en het gebruik van (prenten)boeken binnen het vak drama en bieden je deze les daarom gratis aan! 


Wat moet je doen?

1. Klik op deze link en vul je naam en mailadres in.
2. Je ontvangt de les binnen een uur in je mailbox. (Niets ontvangen? Wellicht is de mail in je spamfilter terecht gekomen.)


Wil je een voorproefje van wat je kunt verwachten? Download hier gratis de dramales "Mama is kwijt", de les behorende bij het Prentenboek van het Jaar 2012.

We wensen je heel veel plezier tijdens de Nationale Voorleesdagen!